Algemene elektriciteit

Elektriciteit: installatie van verlichting en de sterkte ervan

Omdat een bedrijf niet de andere is. Omdat de behoeften van een industrieel gebouw niet dezelfde zijn als die voor een winkel of voor een gemeenschap. Opteer voor een gepersonaliseerde aanpaak en een volledige studie van uw elektrische installatie.

Bij Yvelec, we bestuderen uw project tot in de details om de oplossing te brengen die het meest aansluit bij uw behoeften inzake verlichting en lichtsterkte.

Studie en realisatie van de verlichtingsinstallatie

Uw producten naar hun juiste waarde presenteren, een ingetogen sfeer creëren in uw restaurant, Zijn werknemers in de beste omstandigheden plaatsen…Vaak onderschatten we het belang van de juiste verlichting te plaatsen  in de professionele sector. Nochthans deze is onmisbaar.

We realiseren een volledige studie van uw omgeving: berekening van de helderheidsniveau’s in functie van de activiteit, de kleur van de muren, de hoogte van het plafond, het natuurlijk licht,…

Studie en realisatie van de installatie: sterkte.

Om uw gebouwen , uw distributiekasten, uw verschillende elektrische toestellen met stroom te voorzien, zijn we vastberaden uw behoeften  (de nodige sterkte, type kabels, berekeningen van indeling, keuze van bescherming, nauwkeurige analyse van uw huidige elektriciteitskast…)met precisie te vervullen.

Wil u ons spreken over uw project? Contacteer ons.

Vergeet niet uw gebouwen voorzien van brand- en inbraakdetectie.

Terug naar de pagina “onze activiteiten”.