Domotica

Domotica: meer comfort en veiligheid in uw huis

Vereenvoudig uw leven! Dit is de grootste troef van domotica. Door het automatiseren van bepaalde functies, brengt domotica veligheid en comfort in uw huis.

De domotica centraliseerd de controle van verschillende toepassingen in het huis stelt u in staat om alles of een deel van uw elektrische installatie elektronisch te beheren. U laten ontwaken door de heerlijke geur van koffie, zich niet meer moeten verplaatsen om het licht aan te doen, alles uitschakelen vanop uw smartphone,trigger-scenario’s simuleren op bepaalde tijdstippen van aanwezigheid.

Waarom Yvelec kiezen voor de installatie van uw domotica?

Ervaring

We hebben veel ervaring verworden in dit sector, zowel prestaties in de privé als de tertiaire sector,brengen ons veel belangrijke troeven om u de domoticasysteem aan te bieden die u nodig heeft..

De domotica past zich aan, aan uw behoeften.

U huis renoveren of aanpassen? De domotica doet u elektrische installatie evolueren zonder te grootschalige werken uit te voeren. Bentg u aan het bouwen? De domotica is een zekerheid dat u zal kunnen genieten van een geëvolueerde elektrische installatie.

Zou u graag een intieme sfeer willen creëren in uw woonkamer, uw alarmsysteem of zelfs uw koffiezetapparaat op afstand bedienen,… De domotica maakt dit mogelijk.

Wenst u meer informatie of een bestek? Contacteer ons.

Terug naar de pagina “Sectoren van activiteit”.