Netwerk databekabeling

Telefoon-en computernetwerk bekabeling

De kwaliteit en de snelheid van de communicatie, binnen uw bedrijf, is afhangend van de efficiëntie van uw netwerk. U zou moeten beschikken over een goede telefoon-en computernetwerk.

We stellen u de installatie van een gestructureerd, veilige en betrouwbare netwerk bekabeling.

Waarom Yvelec kiezen voor het aanleggen van uw netwerk bekabeling?

  • Studie: we analyseren uw behoeftes en interne communicatie om u de beste mogelijke oplossing te bezorgen. Uw netwerk past zich aan u aan.
  • Betrouwbaar: werken met materialen van de beste kwaliteit. Een nauwkeurige en verzorgde installatie. Lijnen worden getest volgens een aangepast protocol. Hebt u nood aan een betrouwbare en langdurige bekabeling? We kunnen u hiervan voorzien.
  • Flexibiliteit: in functie van uw wensen en behoeftes, hebben we het product die bij u past (koper bekabeling UTP of FTP categorieën 5, 6, 7 of glasvezel). We bieden u een volledig uitgerust netwerkkast met match panel, lades en glasvezel… Maak u keuze, wij installeren.

Uw netwerk bekabeling moet zich kunnen aanpassen

Omdat technologie zich voortdurend ontwikkelt, moet uw newerk bekabeling ook kunnen aangepast worden. We moeten uw netwerk vandaag verwezenlijken, dekend aan uw behoeftes en communicatie van morgen.

Wenst u meer informatie of een gratis bestek? Contacteer ons.

>>Goed om te weten! Wenst u uw vermogen te beschermen? Dan is de installatie van een videobewaking systeem zeer envoudig aan te sluiten op de door ons geïnstalleerde kabelnetwerk. Denk eraan, het is simpel, goedkoop en zeer efficiënt!

Terug naar de pagina “onze activiteiten”

.