Videobewaking

Hou uw bedrijf in het oog!

Diefstal, vandalisme, … Er zijn vele factoren die uw bedrijf kunnen beïnvloeden. Met een videobewakingssysteem, hebt u een oog op uw bezittingen en uw wernemers.

Dankij de beveilgingscamera’s kan u op elk ogenblik uw patrimonium zeer aandachtig in het oog houden (winkel, bureau’s, werkplaatsen,…). U kan met dit systeem beelden opvragen, op een bepaald beeld stoppen of inzoomen.. u beschikt over alle functionaliteiten en voorwaarden van een beveiligingscamera.

Waarom kiezen voor een videobewakingssysteem van Yvelec?

  • Materiaal: interne en externe camera’s, gemotoriseerde camera’s, … We hebben het materiaal die aan u behoeftes kan beantwoorden.
  • Dienstverlening: een probleem met de geïnstalleerde materiaal? Bij Yvelec verzekeren we na verkoop een opvolging en eendienstverlening op maat.
  • Studie: het gaat niet alleen over u bepaalde materialen voor te stelen, we verrichten een diepgaand onderzoek van u omgeving om een toegepaste installatie te kunnen bieden.

IP Videobewaking : visibiliteit op elke moment

Bent u vaak op zakenreis? Hebt u vergaderingen buiten u bedrijf? De IP videobewaking staat u toe om ten alle tijden een oog te kunnen houden op uw bedrijf. U kan de IP vidobewakingssysyeem vanop u pc, laptop of smartphone besturen.

Wenst u meer informatie of een gratis bestek? Contacteer ons.

>> Bon à savoir : L’installation de la vidéosurveillance est plus simple, plus rapide et donc moins couteuse lorsque nous avons déjà réalisé votre câblage réseau. Sachez aussi que, pour une sécurité optimale, la surveillance vidéo est complémentaire avec un système de détection d’intrusion.

>>Goed om te weten! De installatie van een videobewakingssysteem is zeer envoudig aan te sluiten op de door ons reeds geïnstalleerde kabelnetwerk. Denk eraan, voor een optimale beveiliging, is het videobewakingssysteem complementair met een systeem voor inbraak detectie.

Terug naar de pagina “onze activiteiten”

.