Toegangscontrole

Beveilig uw bedrijf door de toegang goed te controleren

Uw bedrijf,  uw gebouwen zijn een interessante plek waar veel mensen doorkomen. Wenst u deze beschermen en de toegang controleren of beperken? We zorgen voor uw installatie voor een gecontroleerd toegang op maat.

Een systeem voor gecontroleerd toegang staat u toe op elk moment te weten wie aankomt en wie uw gebouw verlaat. We stellen uw verschillende installaties voor om zo uw behoeftes op de beste manier te kunnen beantwoorden (vingerafdruklezer, badgelezer, gecentraliseerd toegangsbeheer…)

Wat zijn de voordelen van een gecontroleerd toegangssysteem?

Veiligheid: een continu zicht op wie binnen og buitengaat uit uw bedrijf. De mogelijkheid om toegang te beperken, autoriseren, verbieden, controleren of te analyseren.

Afschrikmiddel: een gecontroleerd toegangssysteem is een sterk middel van afschrikking voor alle mogelijke inbrekers.

Opsporing: U kan een zeer nauwkeurige historiek bijhouden van de aantal toegangen van uw personeelsleden.

Waarom kiezen voor Yvelec voor de installatie van uw gecontroleerd toegangssysteem?

We zijn al 2 decenia lang partner van professionals. We hebben geleerd hoe we aan uw behoeftes kunnen voldoen en u vervolgens de juiste producten aanbieden met een service op maat, aangepast aan uw omgeving.

Voor nog meer veiligheid, kan u uw bedrijf voorzien van een systeem voor inbraak te detecteren en een videobewaking systeem.

 >>Goed om te weten! Hebben we gezorgd voor u kabelnetwerk installatie? Dan zal de installatie van het gecontroleerde toegangssysteem sneller en goedkoper zijn.

Terug naar de pagina “Sectoren van activiteit”.